Joep

Hallo beste luisteraars van RadioSpeedyGonzales.nl Mag ik me even voorstellen? Ik ben Joep. Verder wens ik iedereen luisterrijke uren toe bij RadioSpeedyGonzales.nl en vraag gerust 1 verzoekje aan bij de draaiende DJ. Groetjes Joep.

DJ Yvon

Hoi lieve Luisteraars van RadioSpeedyGonzales.nl Mag ik me even voorstellen mijn naam is Yvon. Ik ben getrouwd met DJ Joep al heeeeeeeeeeel lang In mijn vrije tijd draai ik voor de luisteraars van RadioSpeedyGonzales.nl En natuurlijk hoop ik ook dat jullie ook van mijn muziek gaan genieten. Ik wens U alle veel luister plezier toe bij RadioSpeedyGonzales.nl

DJ Gerard

Hoi Beste Luisteraars van RadioSpeedygonzales.nl mijn naam is Dj Gerard en ik draai al meer dan 6 jaar bij dit geweldige radiostation.Jullie kunnen mij regelmatig horen op dit radiostation mijn voorkeur gaat uit naar muziek uit deze eeuw maar ook draai ik graag de verzoekjes weg die jullie aanvragen zowel nederlandse en muziek uit vevlogen tijden. Alles word bij ons gedraait.Namens mij en alle Djs wens ik u veel luisterplezier toe.

DJ Akky

Lieve luisteraars van radiospeedygonzales.nl ,mijn naam is anneke maar ik heb de eer dat ik als DJ Akky mag meedraaien op RadioSpeedGonzales.nl ,Mijn voorkeur van muziek is de jaren 60 etc. maar eigenlijk vind ik alle muziek heel mooi. dus alles wat jullie aanvragen wil ik met veel plezier voor jullie draaien. ik wens jullie dan ook heel veel luisterplezier toe tot horens. groetjes Anneke.

DJ Jan & Heidi

Hallo beste luisteraars van RadioSpeedtGonzales.nl Mogen we ons even voorstellen. Wij zijn Heidi en Jan we zijn getrouwd. We hebben 1 zoon, 2 hondjes, en 2 vogeltjes. We houden van muziek en dat willen we graag delen met de luisteraars van RadioSpeedyGonzales. We hopen dat U ook geniet van onze muziek. Ook verzoekjes zijn altijd van harte welkom. Groetjes Dj Heidi en Dj Jan.

DJ Heidi

Hoy hoy ik ben Heidi of te wel dj Heidi op radiospeedygonzales.nl ik draai op donderdag van 15.00 tot 19.00 luister gezellig mee en vraag een plaatje aan groetjes heidi

DJ Willem

Hallo allemaal, eerst maar even iets over mezelf. Ik ben dus dj Willem. Mijn gewone naam is ook Willem al 62 jaar. Woon en werk in Hillegom, ben er geboren, en misschien ook wel gemaakt Hahaha Heb al jaren een relatie met Hanneke ,We hebben samen 3 schatten van kleindochters en 7 kleinzoons, die zeker onze trots zijn. Natuurlijk zijn er ook hobby`s waaronder: vissen ,lezen , knutselen, en natuurlijk DJ spelen! Na stage gelopen te hebben bij div. stations heb ik nu toch mijn plaats gevonden bij RadioSpeedyGonzales.nl Ik hoop daar tot mijn pensioen lekker te draaien (want speedy heeft een goede aow) De Engelstalige oudjes jaren 60, 70, 80 hebben mijn voorkeur maar ook een lekkere Hollandse meeBruller komt voorbij in mijn muziek. Ik vind het heerlijk om voor jullie te kunnen draaien, en natuurlijk zijn de vele verzoeken van harte welkom. Ik wens jullie heel veel plezier bij onze zender. Groeten Willem.

DJ Hettie

Hoi allemaal, ik zal me even voorstellen. Ik ben Hettie, een echte Brabantse wat je vast zal horen aan mijn stem. Mijn muziek keuze is erg breed maar, jullie zullen piraten nummers niet in mijn verzoeklijst vinden. Geen nood, deze zullen ongetwijfeld gedraaid worden bij andere Dj s van dit mooie radio station. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om naar mijn muziek te luisteren, de verzoeklijst staat dan open Rest me alleen nog om jullie heel veel luisterplezier te wensen.

DJ Catweazle

Hallo beste luisteraars van radiospeedygonzales.nl Mag ik me even voorstellen Ik ben Albert en ik woon in het zuid limburgse plaatsje Gulpen mijn hobbys zijn fietsen vissen wandelen en voetbal kijken en biljarten (pool) Natuurlijk wens ik alle luisteraars veel luisterplezier toe Groetjes DJ Catweazle

DJ Tweetz

Hallo lieve luisterraars van RadioSpeedyGonzales.nl.
Mag ik me even voorstellen? Ik ben Richard voor de mensen die ik prive ken, en voor de luisteraars DJ Tweetz. Ik ben werkzaam als electricien in het dagelijkse leven. En in de vrij uurtjes hou ik me bezig met muziek, zowel luisteren als draaien, maar ook zelf muziek maken in de vorm van gitaar spelen wat ik al vanaf me 9e beoefen. Mijn muzikale voorkeur gaat vooral uit naar muziek met goede gitaarspel erin en als het even kan ook mooie en goede teksten. Dus kort samengevat reggea, bluess, rock, jazz, country. Maar ook variabele muziek van the sixties tot hedendaagse muziek. Ik draai geen nederlandstalige muziek, ik heb daar gewoon niks mee. Voor de rest draai ik praktisch alles wel op verzoek. Met een grote gevarieerde lijst hoop ik jullie veel luister plezier te brengen.
De originele dj foto komt er nog aan!
Mvg Richard (DJ Tweetz)

DJ Droppie

Even voorstellen ik ben de Webmaster van Radiospeedygonzales.nl
Op dit moment doe ik alleen onderhoud aan de website
En Inval DJ als het echt nodig is!!!!

DJ Barry

Hallo beste luisteraars van radiospeedygonzales.nl Mag ik mij even voorstellen mijn naam is Dj Barry en ik ben blij dat ik bij dit geweldige radiostation mag draaien. Ik ga met alle plezier jullie verzoekjes draaien die jullie gaan aanvragen. Mijn avond is de zaterdagavond waarop ik draai. Natuurlijk hoop ik dat jullie allemaal gaan luisteren naar mijn uitzending. Zelf heb ik best wel een brede muzieksmaak van de jaren 80 90 tot heden, maar ook rock en andere muzieksoorten mag ik graag naar luisteren. Ik hoop jullie hierbij voldoende info te hebben gegeven en hoop ik dat jullie allemaal gaan luisteren ik wens jullie hierbij dan ook heel veel luister plezier!!!!!!! Groetjes Dj Barry

DJ Nonstop

Hallo allemaal ik zal mij even kort Voorstellen!
Ik Ben DJ Speedy ook wel DJ NonStop.
Mij hoor je alleen zodra een Live DJ klaar is met zijn of haar Programma!!!.
Ik wens jullie veel Luister Plezier toe op onze leuke Radio Zender.
Veel Liefst van mij DJ Speedy XxXxX