Chatbox
RadioSpeedyGonzales.nl
Welkom Gast!
Login / Registreren!
Kom ook gezellig mee chatten op de Chatbox van RadioSpeedyGonzales.nl ,Registreer op onze chatbox een Gratis ACCOUNT of log in als Gast Chatter! Radio en verzoeklijsten optie aanwezig op onze Chatbox .

Chatbox

Welkom op de Chatbox Pagina van Radiospeedygonzales.nl
 Bij het Registeren op de chatbox denk eraan dat er in de naam ( Nickname ) geen Spaties mogen zitten doe je dit wel dan kan je niet registreren op de chatbox Registreer geen DJ Naam! .Het kan voorkomen dat een naam ( Nickname ) al is geregistreerd op de Chatbox Als jij geen DJ Bent van Radiospeedygonzales.nl!
 Bij Registreren van 1 ( Nickname )  Gebruikersnaam: ( naam ) Wachtwoord ( **** ) E-mail adres: ( mail )
Ga AKKOORD met de regels van de chatbox.

 De DJ's Van radiospeedygonzales.nl hebben een Moderator status op de Chatbox. ,Zij kunnen jouw van de chatbox kicken of een Silence geven voor een onbepaalde tijd!

De Chabox Administrator herken baar een de Rode en Gele Ster achter de naam kunnen jouw als chatter een Silence geven een kick of een ChatBan geven mits dat jij de regels bij ons overtreed! ,De Administrator met de Gele ster achter de naam is de Super Administrator op de chatbox.
De Chatbox opent zich in een nieuw Venster. 

*** Klik hier om de Chatbox te openen ****

 

RSS   
Welkom op RadioSpeedyGonzales.nl ,Wij draaien bijna alle soorten Muziek Genres! Dagelijks vanaf 14:00 uur tot in de late uurtjes is er een Live DJ! Buiten deze uren draait onze Nonstop Server, Dit betekend dus 24/7 perdag Muziek!.